Cautare

1269 de rezultate pentru "divizia c juniori 2002" (3.53 secunde)
Consilierii juniori s-au aflat la primul exercitiu al votului.
Circa 200 de copii si juniori deprind aici tainele fotbalului, indrumati de opt profesori, printre care se gasesc si fosti fotbalisti ai "U" ... Finantarea grupelor de copii si juniori ale "U"
Din 2001, de cand ma ocup de cei care vor sa faca performanta, am avut anual doi-trei campioni nationali la nivel de juniori, chiar si la seniori, pana anul trecut, inclusiv, dar se pare ca lucrurile merg din ce in ce mai rau", a punctat multiplul campion national.
A contat mult ca voi lucra cu nea Marian Bondrea si cu Costica Valcea (Gheorghe Constantin, presedintele clubului - n.r.), care m-a ajutat foarte mult in perioada 1998-1999 si nu puteam sa-l refuz", a spus, pentru GdS, Valentin David, care i-a luat locul lui Marian Vulpe, trimis la centrul de copii si juniori din Craiova.
la atletism (seniori, tineret, juniori 1, 2, 3) in memoria fostului antrenor de la CSM Craiova. ... La juniori, atletii care castiga proba vor primi 150 de lei, iar cei de pe locul doi, cate o pereche de adidasi.
Grupa de juniori E (nascuti in 2001) a CSJ Stiinta U Craiova, antrenata de Valentin David (foto), a terminat pe locul secund la turneul zonal desfasurat la Targoviste in intervalul 16-20 mai.
Abia din 1994 a intrat in competitiile de senioare, dupa remarcabilele rezultate la juniori. ... A fost de asemenea de patru ori campioana mondiala la seniori si o data la juniori.
De la 12 ani (cand s-a legitimat) a jucat numai la Steaua, unde a debutat in 1968 in Divizia A. ... A facut parte din echipa nationala calificata in sferturile C.E. ... In Divizia A a avut 317 prezente si a marcat 156 de goluri.
10 aprilie 1970) este un fost pugilist roman, campion mondial WBA la categoria semi-usoara (61,9 kg) intre 5 ianuarie 2002 si 24 octombrie 2003. ... Intre 1986 si 1988 a cucerit in fiecare an titlul national la juniori.
Nu stiu de ce, dar Romania este tratata de multe ori ca o echipa de fotbal de divizia C sau chiar de juniori care doar se antreneaza pentru un meci important, a carui aparitie continua sa intarzie.
Romania are nevoie de urgenta de o lege a sportului Senatorul social-democrat, Laurentiu Coca, fost jucator de fotbal inainte de 1989, in Divizia A, a declarat ca se impune o lege a sportului si ca va lucra la un astfel de proiect care sa permita refacerea unei pepiniere de sportivi si asigurarea accesului la sport pentru toti copiii chiar daca familiile acestora nu dispun de resurse financiare.
in 2002, dupa infiintarea PNA,Moldovan a fost numit procuror-sef al Serviciului Teritorial Oradea.
Universitatii Oradea,2003 • Studiu asupra furnizarii serviciilor sociale locale, Document al Bancii Mondiale, Editura Expert, Bucuresti, 2002, vol.1; • Studiu asupra furnizarii serviciilor sociale locale, Document al Bancii Mondiale, Editura Expert, Bucuresti, 2002, vol.
Autodisponibilizarile au stirnit cel mai mare interes prima data, la sfirsitul anului 2002, cind 7.500 de siderurgisti au decis sa spuna adio locului lor de munca.
Primaria comunei Agigea incheia, in 2002, un contract de proiectare cu firma Irmaris Arhitectural SRL, in vederea realizarii unei piete agroalimentare. Contra sumei de 350 de milioane lei vechi (achitata in patru transe in perioada octombrie 2002-martie 2003), SC Irmaris Arhitectural SRL se obliga sa intocmeasca proiectul cu denumirea:
se rediteaza conflictul Iliescu-PSD din 2002? ... Conflictul Basescu-PDL incepe sa semene tot mai mult cu razboiul derulat timp de cateva luni intre Iliescu si PSD, incepand cu vara lui 2002 si terminand cu prima parte a lui 2003.
Ziua Politiei Romane se sarbatoreste din anul 2002, la 25 martie, odata cu sarbatoarea crestina Buna Vestire. ... 218/ 23 aprilie 2002, publicata in M.O. ... 305 din 9 mai 2002).
Pe de alta parte, documentarea pe care am realizat-o mi-a relevat o situatie total necorespunzatoare privind reglementarea in acest domeniu, datand inca din anul 2002, cu consecinte care se inscriu in linia generala a regresului industriei romanesti.
Contracte de vanzare-cumparare anulate de instanta Potrivit SC ROMINSOLV, societatea BDJ SA a fost radiata din Registrul Comertului in urma fuziunii cu SC RECONVERSIA SA Podari, in octombrie 2002.
Nemultumiti ca din 2002 si pana in luna august a acestui an ALPRO nu si-a respectat promisiunile de a investi in zona si de a demara un program turistic concret, prin constructia de casute sau spatii de cazare si alimentatie, consilierii locali din Schela au votat acum cateva zile renegocierea contractului de concesiune a unei parti din teritoriul comunei.
google-analytics.com